De kunstveiling is wegens het Coronavirus uitgesteld.

Tickets

Tickets kunnen nog steeds besteld worden want het event wordt verplaatst naar een later tijdstip. Tickets te bestellen door te bellen naar 0475 90 33 72. De toegang is 30 euro, dit is inclusief receptie, veiling en after-drink.

Plaats en Tijdstip

Naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus zijn we genoodzaakt de datum van 30 april 2020 uit te stellen naar een later tijdstip. Het gaat om uitstel, niet om afstel, we houden u op de hoogte! 

De receptie start om 19u00 waar alle werken zullen worden tentoongesteld, de veiling start om 20u30 stipt. De kunstveiling vindt plaats in Maelstede - zaal Symfonie (Brugsesteenweg 445, 8520 Kuurne).

Het bieden

Er kan op voorhand niet geboden worden op de kunstwerken, deze site is louter informatief en de aangeduide prijzen zijn enkel een richtprijs.

Bij de entrée krijgt men een nummer als ID waarmee geboden kan worden tijdens de veiling.

Prijs en betaling

De geboden prijs is de prijs alles inclusief. Aangezien de opbrengst integraal naar vzw Autentico gaat zijn er geen extra kosten verschuldigd aan derde partijen, i.e. geen extra taksen, noch btw.

De betaling gebeurt onmiddellijk na het einde van de veiling, via cash of via overschrijving. Alle opbrengst gaat naar vzw Autentico.

Levering

Het is de bedoeling dat het gekochte kunstwerk direct door de koper wordt meegenomen. Indien niet mogelijk kan deze later afgehaald worden in Galerie Jos Depypere, Kerkstraat 59, 8520 Kuurne.